Om oss
Bakgrund
De senaste åren har antalet nya internationella lagar och regler om AML (antipenningtvätt) och mot terrorfinansiering stiftats och därmed har kraven på företagens kontroll och kunskap om sina kunder ökat explosionsartat. För att uppfylla kraven krävs ofta betydande investeringar i teknik, lösningar och utbildning för att säkerställa regelefterlevnad.
 
Regtech Solutions grundades 2018  för att hjälpa företag och organisationer att efterleva det nya komplexa regelverket och erbjuder molnbaserade SaaS-lösningar för kundkännedom (KYC) och antipenningtvätt (AML).
 
Vårt erbjudande inkluderar:
Regtech KYC – SaaS-lösning för kundscreening, riskanalys, anti-terrorfinansiering och anti-penningtvätt.
Regtech Education – webbaserad utbildningsplattform som hjälper företag och organisationer att uppfylla Penningtvättslagens krav på fortlöpande utbildning för sin personal.
Rådgivning – Vi erbjuder rådgivning, genomlysning och kartläggning av regelefterlevnad, identifiering av risker och framtagning av åtgärdspaket samt löpande uppföljning.
 
Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer!
Daglig screening
0
Användare
1
Personer
0
Företag
Ledningsgrupp
Verkställande direktör
Gunnar är en erfaren entreprenör, ledare och styrelsemedlem med 30 års erfarenhet från den nordiska bank/finans/tech-branschen. Gunnar har varit med och grundat bolag och lett bolag såsom Kontanten, Mixware, Enator Fond- och Finanskonsult, Nordisk Aktieadministration, Kash och Springwater International.
CTO
Börje Ericsson har lång en erfarenhet som konsult och entreprenör. Uppdragen som konsult har varit främst inom den finansiella sektorn. Börje har haft uppdrag i olika roller främst som projektledare och kravanalytiker. På senare tid har uppdragen varit företrädesvis inom det regulatoriska området exempelvis MiFID, FATCA, SEPA, AML och GDPR.
Chef försäljning & affärsutveckling
Ulf har en gedigen bakgrund inom bank- och finansbranschen, både som anställd i ledande positioner och som konsult. Några av bolagen där Ulf varit aktiv i är: SEB, NasdaqOMX, Trygg Hansa, Canvisa Consulting och Wasa Kredit.
Kontaktuppgifter

E-mail: info@regtech.se
Telefon: +46 8 646 46 59
Adress: Jakobsbergsgatan 16, 111 43 Stockholm
Supportärenden: support@regtech.se

Nyhetsbrev