Regtech Solutions

Erbjuder tjänster och produkter som hjälper företag att säkert, professionellt och kostnadseffektivt uppfylla regelverkskrav och uppnå regelverksefterlevnad.
Läs mer

Kontakt

Kontakta mig

Om du vill veta mer om hur du gör för att bli kund, eller hur vår KYC-tjänst fungerar - Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med all information du behöver.

E-mail: info@regtech.se
Telefon: +46 8 646 46 59
Adress: Jakobsbergsgatan 16, Box 16404, 111 43 Stockholm

Gunnar Jacobson

+46 70 266 69 36
gunnar.jacobson@regtech.se

Gunnar är en erfaren entreprenör, ledare och styrelsemedlem med 30 års erfarenhet från den nordiska bank/finans/tech-branschen. Gunnar har varit med och grundat bolag  och lett bolag såsom Kontanten, Mixware, Enator Fond- och Finanskonsult, Nordisk Aktieadministration, Kash och Springwater International.

Börje Ericson

+46 70 532 92 57
borje.ericsson@regtech.se

Börje Ericsson har lång en erfarenhet som konsult och entreprenör. Uppdragen som konsult har varit främst inom den finansiella sektorn. Börje har haft uppdrag i olika roller främst som projektledare och kravanalytiker. På senare tid har uppdragen varit företrädesvis inom det regulatoriska området exempelvis MiFID, FATCA, SEPA, AML och GDPR.

Ulf Hjertberg

+46 76 118 32 26
ulf.hjertberg@regtech.se

Ulf har en gedigen bakgrund inom bank- och finansbranschen, både som anställd i ledande positioner och som konsult. Några av bolagen där Ulf varit aktiv i är: SEB, NasdaqOMX, Trygg Hansa, Canvisa Consulting och Wasa Kredit.